ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

Πως κανουμε τον καφέ φλτρου στο blues bar?

ΕΚΧΥΛΙΣΗ pour over ΜΕ coffee dripper hario v60.

dripper είναι μία από τις πιο απλές και γνωστές συσκευές καφέ που δημιουργήθηκαν ποτέ!

Ανακαλύφθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα όπου έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες συσκευές για εκχύλιση pour over.

Το pour over, η μέθοδος εκχύλισης καφέ φίλτρου με dripper, έχει ως τελικό αποτέλεσμα μια ισορροπημένη κούπα καφέ,

πλουσιότερη σε αρώματα σε σύγκριση με μια κοινή καφετιέρα φίλτρου.

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

colombian medellin supremo …. 3,50€

estrella del caribe ………………………….. 3,50€

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΦΙΛΤΡΟΥ

με βάση τον brasil santos. χωρίς ζάχαρη και θερμίδες! ή σιρόπια για τους εραστές της χημείας!

ΚΑΦΕΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ……………………………. 3,50€

ΚΑΦΕΣ ΨΗΜΕΝΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ……….. 3,50€

ΚΑΦΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΡΟΥΜΙ ……………….. 3,50€

ΚΑΦΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ……………………………. 3,50€